Matematik

grafer og forskrifter

13. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løser man følgende opgaver?

 

1. Lav ved beregning graferne for disse forskrifter i samme koordinatsystem

a. y = ½x - 4

b. y = -½x - 4

 

2. Lav graferne for disse forskrifter i samme koordinatsystem

a. y = 5

b. y = 4

c. y = 0

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af Stats

a) kan du løse ved at tage tal der tilhøre de naturlige tal 1,2,3,...,n

b) Gør det samme som i opgave a.

a) y=5 er en vandret linje der skære i 5

b) det samme som i a.

c) det samme som i a.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2013 af LeonhardEuler

1. Lav et tabel over y og x. Og derefter indtegn grafen. Du kunne også bruge et computer-program.

2. Y er konstant, dermed er det en ige streg


Skriv et svar til: grafer og forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.