Matematik

Hjælp...

13. marts 2013 af højben12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har et stykke her som hedder følgende.

 

Vis sammenhængen i en tabel, tegn den i et kordinatsystem og forklar med ord.

a.  y=2x + 2

b. y=-½x + 3

 

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

for x = 1, y = ?

for x = 2, y = ?

for x = 3, y = ?

osv.


Svar #2
13. marts 2013 af højben12 (Slettet)

Det er ikke fordi jeg ikke vil forstå det men, skal det forståes på den måde at det evt. kunne se sådan her ud.

y = 2(x=1) +2 som så vil give y = 2 + 2 så facit lyder Y = 4 er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

ja

for x = 1, y =  (2•1+2) = 4

for x = 2, y = (2•2+2) = 6

osv.

tegn dernæst en graf ud fra disse punkter


Skriv et svar til: Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.