Biologi
Biologi - glukose
Gær + mel + vand + kogsalt + glukose
hvorfor hæver dejen når glukose bliver tilsat?
og hvad er p+glukose ?
Svar #1
17. marts 2013 af ansigtet (Slettet)
Den tilsatte gær (bagerigær, Saccharomyces cerevisiae) omdanner under den efterfølgende hævning sukkerarter som glukose og saccharose til aromastoffer, ethanol og kuldioxid, der — indfanget i glutennetværket — danner brødets porer.(luft i brødet)
Svar #3
17. marts 2013 af Natasha94 (Slettet)
Tak for svaret, kan du så også sige mig hvorfor dejen hæver ved tilførelsen af galaktose?
Svar #4
17. marts 2013 af ansigtet (Slettet)
Gærceller skaffer sig energi ved at nedbryde monosaccharider eller disaccharider, galaktose er et monosaccharid.
Skriv et svar til: Biologi - glukose
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.