Fysik

Fysik opgave

17. marts 2013 af NR91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe?

The force on an object is F = C/x2, where C is a constant.
(a) What are the units of C?

(b)How much work is done by this force when the object is moved from x = a to x = 3a?
(c) How much work is done by F when the object is moved from x = 3a to x = ∞?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2013 af peter lind

Hvad er x2 eller mener du x2 eller x*2?  Slå op enhederne for kraft C ' enheder skal så tilpasses så højre side får samme enhed


Svar #2
17. marts 2013 af NR91 (Slettet)

Altså enheden for kraft er Newton, er svaret i a) så Newton ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2013 af mimok (Slettet)

Vil I ikke nok hjælpe mig i denne tråd: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1319168
Jeg er ikke sikker på, at jeg har regnet den rigtig.


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2013 af peter lind

Næppe det kommer jo også an på hvad x,x2 eller x2 er. Det har du stadig ikke ulejliget dig med at skrive noget om


Svar #5
17. marts 2013 af NR91 (Slettet)

Beklager, det er x2


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Og hvad er x? enheden for x har jo betydning for enheden for konstanten C . Hvis formlen er, som du skrev

F = C / x2

og hvis x er en afstand, har C jo enhed af kraft ganget med kvadratet på en afstand.


Svar #7
17. marts 2013 af NR91 (Slettet)

JAmen hvad er en afstand så?


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

En afstand måles i længdeenheder. Du har stadig ikke forklaret, hvad x er. Jeg foreslog blot, at x var en afstand.


Skriv et svar til: Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.