Matematik

procent!!%

27. marts 2013 af Michell97 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
30% af et beløb udgør 240 kr.
Hele beløbet er =


5%(der er en promille) af 10000 kr. Er=

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

240/30% * 100 = 800kr


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2013 af mathon

 

                     30% af et beløb udgør 240 kr

                     10% af et beløb udgør 80 kr

                     100% af et beløb = beløbet udgør 800 kr

 

                      5%o af 10000 kr = 0,005 • (10000 kr) = 50 kr


Skriv et svar til: procent!!%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.