Matematik

Mat aflevering

29. marts 2013 af XxNadiaxX (Slettet)

Ifølge reglerne må golfbold højst veje 1.620 ounce

1 ounce= 28.35 gram

Hvor mange gram må en golfbold højst veje?


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

(1,620 ounce) • (28,35 g/ounce)


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

28,35 * 1,620 = 45,927 gram


Svar #3
29. marts 2013 af XxNadiaxX (Slettet)

tak for svaret men hvordan ved i at man skal gange?

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

1 ounce = 28,35 g

1,620 ounce i gram:
                                         1,620 • 28,35 g


Svar #5
29. marts 2013 af XxNadiaxX (Slettet)

? kan du forklare det


Brugbart svar (2)

Svar #6
29. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

som LubDub siger hvis

1 ounce = 28,35 g
 og du vil finde hvad 1,620 ounce i gram er så kan du gange dem sammen

så vil du få resultatet 1.620*28,35g= 45,927 gram


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

1,620 ounce vejer 1,620 gange så meget som 1 ounce.


Skriv et svar til: Mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.