Matematik

Vilkårlig trekant med sider.

01. april 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har en vilkårlig trekant med 2 sider som lyder på

a= 8m

b= 8,55m

c= ?

Hvordan finder jeg c, når heller ikke har nogle af vinklerne.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2013 af nielsenHTX

der mangler en oplysning, du skal bruge 3.

prøv at skrive hele opgaven... 


Svar #2
01. april 2013 af Aaby17 (Slettet)

Det er lidt svært når jeg ikke har den. Men kan sende opgaven så du kan se på den. Det er bilag 2, hvor jeg skal finde terrassen areal.


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2013 af peter lind

Det stemmer jo ikke med #0. Terassen er ikke en trekant. Der er ingen sider a,b og c. Længden på de 8m har ikke noget med terassen at gøre og der er ingen længde på 8,55m


Svar #4
01. april 2013 af Aaby17 (Slettet)

Nej, havde også delt terassen op i 2 trekanter ved at skære den over. Så jeg fik en retvinkel trekant og en vilkårlig trekant. Jeg havde fundet arealet af den retvinkel trekant, men kunne ikke finde den af den vilkårlig trekant.


Skriv et svar til: Vilkårlig trekant med sider.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.