Matematik

opgave 4

02. april 2013 af fruerlund123 (Slettet)

jeg skal bruge hjælp til hvordan jeg regner den vedhæftede opgave 

 

Vedhæftet fil: Opgave 4.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2013 af SuneChr

Vi har


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Brug Pythagoras på den retvinklede trekant

Arealet er x*(x-1)  (Retktangel)

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2013 af ChemistryIsKey

#2

Arealet er da

     A = x · (2 · (x - 1)) = x · (2x - 2) = 2x2 - 2x

Idet territoriet er det store rektangel? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Det er så sandt, så sandt -

Undskyld!

:-)


Svar #5
02. april 2013 af fruerlund123 (Slettet)

det er det store rektangel 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det store rektangel har siderne x og 2(x-1) .


Skriv et svar til: opgave 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.