Matematik

potensfunktion

04. april 2013 af inger91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder med en opgave jeg fatter hat af.

Overfladearealet af en dværghønes æg er 21% mindre end en alm. hønes æg.
Hvad vejer dværghønens æg?

jeg får oplyst at den alm. hønes æg vejer 60g.

kan i forklare det på en lidt uddybende måde så jeg forstår det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2013 af PeterValberg

Det kan da umuligt være hele opgaveteksten ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2013 af SuneChr


Svar #3
04. april 2013 af inger91 (Slettet)

Nå ja hov. Jeg Får oplyst en formel jeg skal anvende.

A=4,835*v0,662

A= Overfladearealet i cm2
v= vægten i gram


Svar #4
04. april 2013 af inger91 (Slettet)

#2 Ja men jeg forstod ikke jeres svar, så håbede jeg kunne lægge den op igen og måske få et lidt mere konkret eller uddybende svar denne gang.


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. april 2013 af SuneChr

# 4  Hvad er det, du ikke forstår her:

             

hvor v = vægt i gram af dværghønseægget.

Løs da denne ligning og find v.

Mere konkret kan jeg ikke være. Læs, hvad der står i ligningen.

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. april 2013 af PeterValberg

#4 sådan fungerer det ikke, - du skal helst ikke oprette flere tråde om det samme spørgsmål.

fortsæt i den oprindelige tråd.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
04. april 2013 af inger91 (Slettet)

Okay undskyld.
Jamen jeg forstår godt det du skrev, men ham der skrev efter dig han skrev noget helt andet, hvor han siger at facit ca. giver 42 og når jeg løser den ligning du har oplyst til mig får jeg det til noget helt andet.

Derfor blev jeg meget i tvivl.


Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.