Matematik

Talforståelse - Kvadratrod?

07. april 2013 af Chrewe (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej kloge hoveder.

Sidder og fumler med forståelsen af nedenstående udtryk:

2*kvrod(2)=kvrod(8)

Hvorfor er disse 2 udtryk det samme? Hvad gør man for at få 2*kvrod(2) til at blive til kvrod(8)? I don't get it.

På forhånd tak for hjælpen. ;)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. april 2013 af peter lind

2*kvrod(2) = kvrod(4)*kvrod(2) = kvrod(4*2)


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. april 2013 af SuneChr

Der gælder for ikke-negative a og b

 


Svar #3
07. april 2013 af Chrewe (Slettet)

Mange tak. :-)

 


Skriv et svar til: Talforståelse - Kvadratrod?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.