Matematik
Lineære funktion f.
09. oktober 2005 af
Sabrina! (Slettet)
Vil gerne have dem rettede.
a) (-3,2) og (1,-4)
a= -4-2/1-(-3) = -6 = -3
4 2
y-2a= 3X - 9
2 2
y= 3X - 2 - 9
2 2
y= 3X -4 -9
2 2 2
Y= 3X - 13
2 2
b) (6-3) og (-2,1)
a= 1-(-3)/-2-6 = 4 = -2
8 4
y-(-3)a = 2 (x-6)
4
y+3 = 2X - 12
4 4
Y= 2X -3 - 12
4 4
Y= 2X -9 - 12
4 4 4
y= 2X - 21
4 4
d) (4,5½) og (10,4)
a= 4- 5½ / 10 - 4 = -2,5
6
???
På forhånd tak..
a) (-3,2) og (1,-4)
a= -4-2/1-(-3) = -6 = -3
4 2
y-2a= 3X - 9
2 2
y= 3X - 2 - 9
2 2
y= 3X -4 -9
2 2 2
Y= 3X - 13
2 2
b) (6-3) og (-2,1)
a= 1-(-3)/-2-6 = 4 = -2
8 4
y-(-3)a = 2 (x-6)
4
y+3 = 2X - 12
4 4
Y= 2X -3 - 12
4 4
Y= 2X -9 - 12
4 4 4
y= 2X - 21
4 4
d) (4,5½) og (10,4)
a= 4- 5½ / 10 - 4 = -2,5
6
???
På forhånd tak..
Svar #1
09. oktober 2005 af Sabrina! (Slettet)
Hvis nogen er i tvivl om hvilke opg. det er, så er det: Bestem ved beregning af forskriften for den lineære funktion f, hvis graf går gennem punkterne.
a) (-3,2) og (1,-4)
b) (6-3) og (-2,1)
d) (4,5½) og (10,4)
a) (-3,2) og (1,-4)
b) (6-3) og (-2,1)
d) (4,5½) og (10,4)
Skriv et svar til: Lineære funktion f.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
