Biologi

Hjælp til gener

11. april 2013 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber i kan hjæælpe mig, jeg har skullet sætte disse ord sammen og har prøvet, men ejg ved ikke helt om det e rrigtigt:)

 

opstillet række af kromosomer=karyotype

Gener der parvis koder for samme egenskab=allele gener

Styrer dannelsen af proteiner i vores celler=gener

Heterologe kromosomer= autosomer

Mutationer i kønsceller=  kønskromosomer 

Somatiske mutationer= Kropcellemutationer

Mandligt kønskromosom= Y

Kvindelig kønskromosom= X

Arvelig sygdom pga. mutation i et gen= Arvelige mutationer

Lange usynlige tråde af DNA= kromosomer

 

Håber i kan hjælpe mig:)


Skriv et svar til: Hjælp til gener

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.