Matematik

vækst,

15. april 2013 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål til en opgave om vækst,

 

i en model er en persons vægt som funktion af tiden en løsning til differentialligningen

dm / dt = k / 7000 - 42 / 7000 * m

hvor m(t) er personens vægt (målt i kg) til tidspunktet t (målt i døgn) og k er personens kostindtag (målt i kcal/døgn),

en bestemt person vejer 85 kg og indtage 3300 kcal/døgn,

a) hvad er væksthastigheden for denne persons vægt,?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2013 af peter lind

Det er dm/dt, der spørges efter. Sæt de givne data ind i højre side af ligningen


Svar #2
15. april 2013 af avengers (Slettet)

3300 / 7000 - 42 / 7000 * 85 = 55369 / 1400´,


Svar #3
15. april 2013 af avengers (Slettet)

svaret er -27 / 700,


Svar #4
15. april 2013 af avengers (Slettet)

hvordan isoleres k, når, personen vejer 80 kg efter 100 døgn,?


Svar #5
15. april 2013 af avengers (Slettet)

er der nogen,?, det haster lidt,


Svar #6
15. april 2013 af avengers (Slettet)

hvordan bestemmes personens vægt udtrykt ved t og k, når personen vejer 87 kg til tidspunktet t = 0,?,


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Løs differentialligningen, og benyt m(0) = 87 .


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. oktober 2016 af emil7713 (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: vækst,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.