Fysik

Kilonewton til kg

16. april 2013 af Redub (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej people!

 

Jeg har en opgave som siger:

 

Person A's tyngde er beregnet til 0,9 kN her på jorden. (ved tyngdeacceleration 10 m/sek^2).

Bestem personens masse i kg.

 

Jeg kan sagtens oppe i mit hoved regne ud at personen vejer 90 kg..

 

Men hvordan kommer jeg dertil? Hvordan ser regnestykket ud?

Håber nogen kan hjælpe!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2013 af hesch (Slettet)

Ftyngde = m * g

m = Ftyngde / g

m = 900 N / 10 m/s2

m = 900 kgm/s2 / 10 m/s2 = 90 kg


Svar #2
16. april 2013 af Redub (Slettet)

Pis fedt!

1000 tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. april 2013 af mathon

    A's tyngde
                            900 N = m • (10 N/kg)

                            m = (900 N) / (10 N/kg) = 90 kg

 ............  

   OK
   jeg blev opholdt lidt og fik ikke set #1


Svar #4
16. april 2013 af Redub (Slettet)

Amen, 1000 tak for hjælpen begge to!! Det er dejligt med hjælp :D


Skriv et svar til: Kilonewton til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.