Matematik
vektor
11. oktober 2005 af
gym-elev (Slettet)
det oplyses at vektor b= vektor3a- vektor hat7a.
udtryk vektoren 2b+ vektor hat5b ved vektor a og vektor hat a
udtryk vektoren 2b+ vektor hat5b ved vektor a og vektor hat a
Svar #1
11. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Vi har:
b = 3a-7â
så er
hat(b) = hat(3a-7â) = hat(3a)-hat(7â)
Udnyt så at hat(â)=-a til at udtrykke hat(b) udelukkende ved a og â.
Dernæst substitueres udtrykkene for b og hat(b) blot ind i 2b+hat(5b).
b = 3a-7â
så er
hat(b) = hat(3a-7â) = hat(3a)-hat(7â)
Udnyt så at hat(â)=-a til at udtrykke hat(b) udelukkende ved a og â.
Dernæst substitueres udtrykkene for b og hat(b) blot ind i 2b+hat(5b).
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
