Fysik

Fysik acceleration og hastighed

23. april 2013 af Chokokolade (Slettet)

Hvordan løses denne opgave?

Opgave 1:

Et tog kører ud fra på en station med acceleration på 0,7 m/s.
a) Hvad er hastigheden efter 20 sekunder?
b) Hvor langt har toget kørt efter 20 sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af mathon


                                          v(t) = vo + a•t

                                                   v2 - vo2                       vo = 0
                                           Δs = --------
                                                      2a


                         


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2013 af mette48 (Slettet)

#0 enhedden for accelerationer  m/s2  du har skrevet forkert i teksten

 

v(t) = a*t                                                da togets starthastighed er 0

s(t)= 1/2 at2


Skriv et svar til: Fysik acceleration og hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.