Matematik

procent af procent

28. april 2013 af sissasine (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej derinde:)

Sidder med en opgave vedr. ændring i markedsandele.

I 2009 udgjorde Danmarks eksport til tyskland 17,3 % af den samlede danske eksport. I tidrummet 2000-2010 mindskes Danmarks andel af Tysklands import ( danmarks eksport til tyskland falder-vi mister markedsandele, svarende til -23,0)

hvor mange procent udgør Danmarks eksport til Tyskland  af den samlede danske eksport i 2010.

Er dette rigtigt : 17,3% i 2009 faldet -23,0  = 17,3÷  (17,3/100•23,0) = 13,321 hvilket svarer til at Danmarks eksport til Tyskland i 2010 udgør 13,321% af den samlede danske eksport. ER DETTE RIGTIGT :) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af mathon

 

                   Etysk2009 = E • 0,173

                   Etysk2010 = Etysk2009 • (1-0,23) = E • 0,173 • (1-0,23) = E • 0,13321 = 13,321% af E


Skriv et svar til: procent af procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.