Andre fag

journalist prøven i Åehus???

11. oktober 2005 af kaki (Slettet)
jeg har tænkt mig at være journalist, men er det rigtig at man skal til Århus for at tag en optagelsesprøve. Jeg har ikke mulighed for at tag der hen, kan man ikke også tag prøven i københavn(sjælland).

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Jo, du kan også blive journalist i kbh.

Svar #2
11. oktober 2005 af kaki (Slettet)

det ved jeg godt men det er optagelsesprøven jeg spørger om, jeg havde hørt at den kun afholdes i århus. passer det?????

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2005 af NuclearWarhead (Slettet)

Det kommer jo an på hvordan du vil være journalist. Hvis du vil være den traditionelle, håndværksuddannede journalist, skal til optagelsesprøven på DJH i Århus. Til de akademiske journalistuddannelser på universiteterne skal man ikke (så vidt jeg ved) til optagelsesprøve.

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2005 af snakkepus (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt forstået. Optagelsesprøven afholdes i Århus, og kan derfor kun tages der. Som du sikkert ved så er der sat en hel dag af til det, og hvis det virkelig er noget, du brænder for, er det vel også muligt at rive en dag ud af kalenderen for at deltage?!

På Syddansk Universitet gælder det samme. Her er der også sat en dag af til optagelsesprøve - og prøven kan kun tages i Odense. På RUC er der tale om en overbygningsuddannelse, og der er ingen optagelsesprøve!

Skriv et svar til: journalist prøven i Åehus???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.