Matematik
Faldende graf
12. oktober 2005 af
Yassko (Slettet)
Hej, jeg ville være meget glad, hvis der avr en, som kendte og som kunne fortælle mig en funktion, der ca danner flg. graf:
Jeg skal faktisk bruge det til programmering, så ved ikke helt rigtig, om jeg burde placere det under "matematik".
http://img359.imageshack.us/img359/6585/graf2eb.jpg
Jeg skal faktisk bruge det til programmering, så ved ikke helt rigtig, om jeg burde placere det under "matematik".
http://img359.imageshack.us/img359/6585/graf2eb.jpg
Svar #1
12. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
f(x) = |cos(x)|/(x/180)
giver noget der er lidt derhen af.
giver noget der er lidt derhen af.
Svar #2
12. oktober 2005 af fixer (Slettet)
#1 Nej, det duer ikke, denne funktion har en singularitet i x=0, hvilket ikke stemmer med grafen.
f(x) = |sin(x)/x|
er nok et bedre bud.
f(x) = |sin(x)/x|
er nok et bedre bud.
Skriv et svar til: Faldende graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
