Debat

Rejse?

18. oktober 2003 af LilLulu (Slettet)
Hvorfor tager mange unge ud at rejse efter studentereksamen eller lign?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2003 af Jean

De vil gerne "opleve verden" eller er skoletrætte?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Der kan være mange grunde..f.eks er det ret svært at finde et almindeligt job her, som at arbejde i en kiosk og lign. hvilket det derimod er meget nemt at finde i udlandet.
Man tjener mere i udlandet...også er det en ret god idé, at man lærer et nyt kultur at kende.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2003 af WarCow (Slettet)

De fleste vil nok gerne ud og få set verden lidt, før de måske går i gang med en videregående uddannelse.
Og så er der dem der vil skaffe kvote-2 points i udlandet ved at arbejde.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2003 af x1 (Slettet)

Jeg tror bare at det er blevet meget trendy at ville ud og "opleve verden". Det har selvfølgelig noget at gøre med at mange gene vil have noget tid til at finde ud af hvad de vil eller samle point sammen, men jeg mener bare at det er blevet for udbredt og for overdrevet, og det har mistet det essentielle formål. Der er så mange unge der snakker om at ville ud og rejse i et år eller lignende, men i bund og grund tror jeg det skyldes, at man bare skal have en undskyldning for at dovne den af og udskyde de "alvorlige" beslutninger og valg. Selvfølgelig er der nogen, der får noget ud af at få set mere af vernen men om et års arbejde i udlandet er helt afgørende for hvilket valg man dreffer derefter er jeg ikke sikker på. Mange kommer hjem og ved stadig ikke hvad de skal lave og de har i virkeligheden taget mere afstand til valget om fremtiden, som alle frygter(?).

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2014 af EmilBS88 (Slettet)

Der er bare oplagt at komme ud og opleve verden mens man er ung. Tror mange vil fortryde, hvis de ikke oplevede verdenen mens de stadig havde tid og energi til det. Når man har taget en videregående uddannelse er det svært at komme afsted i længere tid, fordi jobbet kalder og mange begynder måske at stifte familie, og karrieren er i fokus. 

Eftter Gymnasiet har man et år, som man kan bruge til at rejse og tjene nogle penge. Herved kan man nå at lære sig selv bedre at kende, så man har større sandsynlighed for at finde ud af, hvad man gerne vil lave resten af livet. 

En rejse til udlandet giver indblik i sig selv, mens en god ferie med spændende oplevelser giver fornyet energi. Læs mere om smukke rejse- eller feriedestinationer her. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2020 af Seanl

.


Skriv et svar til: Rejse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.