Fysik

Henfaldskonstant.

02. maj 2013 af hollybaby (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej derude!

jeg sidder her og skal lave en opgave om henfaldskonstant.

Her er opgaven;

Rb-87 er betaradioaktiv med halveringstid 28 år.

b. Beregn halveringskonstanten.
 

What to do? ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2013 af Søreb (Slettet)

b)

Aktiviteten A er: A=A0*exp(-kt). Hvis aktiviteten halveres på 28 år, gælder det at:

A/A0 = exp(-kt) = 0,5.

Indsæt t = 28 år og løs ligningen


Svar #2
02. maj 2013 af hollybaby (Slettet)

Kan ikke de betegnelser du bruger ):


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2013 af Søreb (Slettet)

Så kan jeg desværre ikke hjælpe dig :-)


Skriv et svar til: Henfaldskonstant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.