Matematik

Hjælp til at isolere x???

08. maj 2013 af EmmaLundager (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! 
jeg sidder med en opgave hvor jeg ikke kan komme videre da man skal isolere x og det ved jeg ikke hvordan jeg gør. 

ligningen lyder således:

191 / 100 = x / 117

Håber meget at der er nogle som kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2013 af mathon

      multiplicer med 117 på begge sider


Svar #2
08. maj 2013 af EmmaLundager (Slettet)

Hvordan gør jeg det?? jeg er ikke så god til matematik .... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2013 af Singlefyren (Slettet)

gang med 117


Svar #4
08. maj 2013 af EmmaLundager (Slettet)

okay mange tak! når jeg gør det, skal x så stadig være med i ligningen? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. maj 2013 af Singlefyren (Slettet)

191 / 100        = x / 117

191/100*117  = x/117*117

191/100*117  = x


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. maj 2013 af mathon

 

                  1,91 • 117 = x


Svar #7
08. maj 2013 af EmmaLundager (Slettet)

Mange tak! jeg prøver :-)


Svar #8
08. maj 2013 af EmmaLundager (Slettet)

kan i så måske se hvad jeg skal i den her? 
 

145 / y = 191 / 100 
 

tror nemlig ikke at det er rigtigt da jeg satte 145 foran og bagved 


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. maj 2013 af mathon

 

                 145 / y = 191 / 100

                 y / 145  = 100 / 191

                 y = (1 / 1,91) • 145


Skriv et svar til: Hjælp til at isolere x???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.