Matematik

Valutaomregning

11. maj 2013 af Maw14arsenal (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

 

nogen der kan hjælpe mig og skrive hvordan man kommer frem til resultatet ved følgende opgave?

 

"Omregn 500 danske kroner til EEK (den estiske valuta)" Kursen er 100 EEK er 47,64 danske kroner.

 

 

Vh

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2013 af Lone110 (Slettet)

for 500 d kr får 500/47,64*100 EEK =1049,54 EEK


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2013 af mathon

 

                      47,64 kr = 100 EEK

                      1 = ((100/47,64) EEK/kr)

 

           500 kr = (500 kr) • 1 = (500 kr) ((100/47,64) EEK/kr) = 1049,54 EEK


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2013 af peter lind

koster 100 EEK 47,64 danske kroner. så divider dette op i de 500 kr og du får hvor mange EEK du kan få for 1 krone


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Omregn 500 danske kroner til EEK (den estiske valuta)" Kursen er 100 EEK er 47,64 danske kroner

500*100/47,64=ca 1049, 54

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er allerede udregnet i detaljer i #1 og #2, så hvorfor skal det gentages endnu en gang?


Svar #6
12. maj 2013 af Maw14arsenal (Slettet)

Tusind tak for forklaringerne og besvarelserne.

 

 

Vh


Skriv et svar til: Valutaomregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.