Fysik

spændingsfald og strømstyrke

12. maj 2013 af OnceUponATime (Slettet)

Hej, jeg har brug for hjælp til en opg i fysik

Opgaven går ud på at bestemme ud fra data den effekt, hvormed der omsættes energi i varmelegemet, når spændingsfaldet over det er 230 V

Jeg har vedlagt et tabel, der viser sammenhørende værdier for strømstyrken (I) gennem varmelegemet og den effekt (P), hvormed der omsættes energi i varmelegemet i et worddokument.

Håber nogen kan hjælpe! Kan overhovedet ikke finde ud af, at lave denne opgave

 

 


Svar #1
12. maj 2013 af OnceUponATime (Slettet)

Tabellen er vedlagt heri :)

Vedhæftet fil:Hjemmeopgave 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2013 af mathon

 

           P = U • I = (230 V) • I


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2013 af hesch (Slettet)

Det er da vist noget andet du har vedhæftet ??


Svar #4
12. maj 2013 af OnceUponATime (Slettet)

#3 Det kan jeg se det er, det er jeg meget ked af, her kommer den rigtige fil

 

Vedhæftet fil:Fysik 1b.docx

Svar #5
12. maj 2013 af OnceUponATime (Slettet)

#2 Hvor meget skal jeg have I til at være?

I det sidste dokument jeg vedlagde, #4, står mine data for I/mA. Men skal jeg finde gennemsnittet af disse, eller vad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2013 af hesch (Slettet)

R = P / I2       ( find R heraf )

Herefter:

P = U2 / R = ( 230V )2 / R


Skriv et svar til: spændingsfald og strømstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.