Matematik

Omskriv

21. maj 2013 af JBiebs (Slettet)
Jeg går i 5 klasse kan du forklare mig opgaven så jeg kan forstå den tak? :)

Opg:
Kaffe sælges i poser med 4/10 (brøk) kg. Hvor mange gram er det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

1 kg = 1000 gram

4/10 af et kg = 4/10 * 100o gram = ?

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Hej

4/10 kg = x

1/10 = 100 g

Kan vi så gøre 4 gange

4/100*1000=

Det vil så betyde at 4/10<=>0.4kg=400g

 


Svar #3
21. maj 2013 af JBiebs (Slettet)

Ok, men hvis 2/5= 0,4 hvodan kan det så være 400 hvad skal man så gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2013 af SuneChr

# 0  Hvad skyldes diskordansen, profil > < 5. klasse?


Svar #5
21. maj 2013 af JBiebs (Slettet)

Ok tusind tak! :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

4/10 af 1000 gram = 400 gram

;-)


Skriv et svar til: Omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.