Matematik

Hjælp til betinget sandsynlighed .... !

22. maj 2013 af Hejsa92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej .. har lidt svært ved at forstå hvordan man er kommet frem til disse resultater ?? har nemlig svært ved brøkregning og sandsynlighed...

 

Beregn P(A∩B) hvis;

           1. Kugleudtrækningen foregår ved at den først udtrukne kugle lægges tilbage 
             før den anden udtrækkes
Resultat:
P(B¦A)=3/6 , derfor er resultatet ifølge sætningen: P(A∩B)=P(B¦A)*P(A)= 1/4

          2. Kugleudtrækningen foregår ved at den først udtrukne kugle ikke lægges
             tilbage før den anden udtrækkes.
Resultat:
P(B¦A)=2/5 , derfor er resultatet P(A∩B)=  3/6*2/5=1/5


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2013 af PeterValberg

Er det hele opgaveteksten ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2013 af lfdahl (Slettet)

#0

Du gør det ikke nemt for os, når du ikke anfører hele opgaveteksten.

Hvad står hændelserne A og B forEr der forskelligfarvede kugler?

Hvis ja, hvor mange af hver slags ... o.s.v.


Svar #3
22. maj 2013 af Hejsa92 (Slettet)

når men jeg har fundet ud af det :) 


Skriv et svar til: Hjælp til betinget sandsynlighed .... !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.