Matematik

Eksponentiel vækst.

27. maj 2013 af nani1596 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey nogen der hurtigt kan fortælle mig hvad man skal gøre i opgave 9,b?

har fået a til m(x)=2244·0,99^x 

hvordan laver man b'eren? 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130524_gl-1stx131-MAT_B.ashx

 

påforhånd tak :D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
27. maj 2013 af nani1596 (Slettet)

Jeg får det til x=4.1926. 

er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er tilnærmelsesvis rigtigt. Til 4 dec fås x = 4,1927 .


Svar #4
27. maj 2013 af nani1596 (Slettet)

tak :)

 


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.