Matematik

Regning

28. maj 2013 af JBiebs (Slettet)
Hvordan regner man det ud?
Hvad er prisen pr. Flaske vin når 8 flasker koster 440 kr?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af PeterValberg

440/8 = .......

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du regner opgaver der er på ca. 5. klasses niveau, men din profil siger STX (1. år), 19 år. Du burde opdatere din profil, så den afspejler dit niveau lidt bedre.

Det er også let og gratis at oprette din egen profil, hvis det er tilfældet at du låner en anden brugers profil.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2013 af mathon

 

                    440      440     220   110
                    ----- = ------- = ---- = ----- = 55
                      8      2•2•2     2•2     2


Skriv et svar til: Regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.