Matematik

opgave b

28. maj 2013 af cecilied34 (Slettet)

hej SP. er det rigtigt at man i opgave b finder svaret ved at sætte y = y og så finde det dertilhørende x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse ligningen k(x) = m(x) , hvor k(x) er forskriften for antallet af kræfttilfælde for kvinder, der blev opstillet i a).

Se evt. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1349433


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2013 af peter lind

At sætte y=y er meningsløsr.Selvfølgelig er y=y. Du skal sætte de 2 funktioner lig hinanden


Skriv et svar til: opgave b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.