Matematik
Hasterrrrr hjæææælppp
30. maj 2013 af
Snavne (Slettet)
Aksel og trine skal dele 85 kr, sådan at trine får 15 kr, mere end aksel. Hvis aksel får x kr hvor
Meget får trine så.
Søren bo og jacob skal dele 480 kr, sådan ag søren får det halve af hvad jacob får, bo får 3 gange så meget som
Søren hvad får de hver. Søren får x kroner.
Ib per og Ida deler 540 kr så ida får dobbels så meget som per- og ob får 3 og en halv gange så meget som ida hvad får de hver.
Meget får trine så.
Søren bo og jacob skal dele 480 kr, sådan ag søren får det halve af hvad jacob får, bo får 3 gange så meget som
Søren hvad får de hver. Søren får x kroner.
Ib per og Ida deler 540 kr så ida får dobbels så meget som per- og ob får 3 og en halv gange så meget som ida hvad får de hver.
Svar #2
30. maj 2013 af Krabasken (Slettet)
Aksel x
Trine x+15
-----------------------------
Ialt 2x+15 = 85....................træk 15 fra på begge sider
2x = 70......................................divider med 2 på begge sider
x = 35
Trine får x + 15 = 50
Samme system i de andre opgaver
MATEMATIK MÅ ALDRIG HASTE!!!!!!!!
;-)
Skriv et svar til: Hasterrrrr hjæææælppp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
