Matematik

y=x(Integralet(2x-4x)/x dx)+c*x

12. juni 2013 af OleKirk (Slettet) - Niveau: A-niveau

y=x*integralet(2x-4/x)/x dx +C*x

Hvordan får man det til :

y=2•x^2+c•x+4

ved at gøre det i hånden? 

grundig stepbystep ville være rart

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2013 af SuneChr

Uklart, om du mener

                        ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: y=x(Integralet(2x-4x)/x dx)+c*x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.