Matematik

Mat. eksamens disposition

12. juni 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og læser op/laver disposition til mine eksamensspørgsmål til mundtlig matematik eksamen, men har lidt svært ved det.. jeg har aldrig været nogen matematik-geni, så det er ekstra svært for mig..

Spørgsmålene lyder sålede:

 

1. Sammenhænge
Gør rede for lineær sammenhæng.
Du skal bl.a. udlede formel til beregning af a ud fra to punkter.
Du skal også komme ind på, hvordan man kan afsløre en lineær sammenhæng, samt på lineær model.
Giv eksempler på andre sammenhænge.
Du kan inddrage din rapport ”Sammenhænge”.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Lineær sammenhæng er jo når y = ax + b
 

a = Δy/Δx = (y2-y1)/(x2-x1)
 

En lineær sammenhæng har du, når en forskrift har formen y = ax + b
 

Andre sammenhænge kan være potens-sammenhæng eller eksponentiel sammenhæng eller logaritmisk sammenhæng etc.
 

Den sidste sætning giver ingen mening - mangler der et ord, eller hvad?
 

:-)
 


Skriv et svar til: Mat. eksamens disposition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.