Matematik

konstantfaktor reglen

13. juni 2013 af tubbe1994 (Slettet)

Jeg har fået et spørgsmål i matematik hvor jeg skal gør rede for konstantfaktor reglen for differentialkvotienter.Men jeg kan ikke finde ud af hvad det er !! kan i hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2013 af Gyldenkaerne (Slettet)

http://gymnoter.dk/images/noter/matematik/beviser/34%20bevis%20diff%20konstant%20gange%20funktion.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2013 af mathon

reglen:

        når
                      g(x) = k•f(x)

        er
                      g '(x) = (k•f(x)) ' = k • (f(x)) ' = k•f '(x)

 

 

 


Skriv et svar til: konstantfaktor reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.