Matematik

potenssammenhæng

13. juni 2013 af aaqaard (Slettet)

Gør rede for graf og regneforskrift for en potenssammenhæng, søger hjælp til dette og også til gør rede for graf og regneforskrift for en lineær sammenhæng,


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2013 af mathon

 
                                                  potensiel                                        lineær

funktionsforskrift                  f(x) = y = b • xa  x>0                  f(x) = y = a•x + b    x ∈ R


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2013 af PeterValberg

[ LINK ] til video fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
13. juni 2013 af aaqaard (Slettet)

Tusind tak :-) 
 - I har ikke nogle opgaver med det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2013 af mathon

potens
               En potensfunktions y-værdi øges med 5%, når x-værdien øges med 20%.
               Grafen går gennem (5,12).

               Bestem forskriften for funktionen f(x).

 

 

lineær
             

              Funktionens graf går gennem punkterne (4,24) og (-6,-6).

               Bestem forskriften for funktionen f(x).

 

              

 

              


   

     


Svar #6
13. juni 2013 af aaqaard (Slettet)

Ja, men kan du regne opgaven ud så jeg har den?

Altså at du bestemmer forskriften osv?


Skriv et svar til: potenssammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.