Matematik
Ulighed
22. oktober 2005 af
kirastrand (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne ulighed?
(3)/(4) *x - 2*(x + (5)/(8) )
På forhånd tak!
(3)/(4) *x - 2*(x + (5)/(8) )
På forhånd tak!
Svar #1
22. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
3/4*x - 2*(x + 5/8 ) =
<=>
3/4*x - 2x - 10/8 =
<=>
-5/4*x - 10/8 =
Prøv så selv at samle alle x-leddene på den ene side af tegnet, og løs den.
Forresten behøver du ikke helt så mange paranteser - men heller for mange end for lidt. :)
<=>
3/4*x - 2x - 10/8 =
<=>
-5/4*x - 10/8 =
Prøv så selv at samle alle x-leddene på den ene side af tegnet, og løs den.
Forresten behøver du ikke helt så mange paranteser - men heller for mange end for lidt. :)
Skriv et svar til: Ulighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
