Matematik

Chi-i-andentest

13. juni 2013 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er n og hvad betyder i = 1 i billedet her?

 

tak

Vedhæftet fil: chiianden.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2013 af peter lind

n er antal observationer, i angiver den i-te obsevation


Svar #2
13. juni 2013 af simonlinn (Slettet)

så i kan være første, anden eller tredje osv observation?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. juni 2013 af peter lind

Ja. Bemærk summationstegnet ∑ Når der står i=1 under betyder det at summationen starter ved i = 1. Når der stå i = n ovenover.  Et udtryk som ∑i=1i=3ai betydet a1+a2+a3 Jeg kan ikke anbringe grænserne korrekt her; men jeg håber du forstår hvad jeg mener


Skriv et svar til: Chi-i-andentest

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.