Matematik

Differentialligninger | projekt

14. juni 2013 af Lestrange (Slettet) - Niveau: A-niveau

A´ = A1 * -K = -K * A.
Desolve(a´ = -k * a and a(0) = a0, t, a)
a = a0 * e-K * t.

 

Kan ovenstående indhold ikke godt ligne differentialligningsmodellen: y' = k * y, løsning: y = c * ekx?

 

Det drejer sig om et eksamensspørgsmål angående en differentialligningsmodel man vil gøre rede for. Et godt råd er så, at tage udgangspunkt i et projekt omkring medicinal dosering af medicin, og jeg genkender fra projektet denne model, men jeg er ikke sikker på, at de to er ens.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2013 af peter lind

Det er samme model


Svar #2
14. juni 2013 af Lestrange (Slettet)

#1 Mange tak igen.


Skriv et svar til: Differentialligninger | projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.