Matematik
Differention
15. juni 2013 af
Colloio (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej
Jeg har noget som jeg ikke kan løse, hjælp.
d/dt(ln((s+a)/s)) og hvor at ds/dt=v dvs. At s ændre sig også med tiden.
Jeg har noget som jeg ikke kan løse, hjælp.
d/dt(ln((s+a)/s)) og hvor at ds/dt=v dvs. At s ændre sig også med tiden.
Svar #1
15. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)
,
Benyt kædereglen:
d/dt(F(s)) = (dF/ds) · (ds/dt) ,
dvs.
d/dt(ln((s+a)/s)) = d/ds(ln((s+a)/s)) · ds/dt
= (s/(s+a)) · (-a/s2) · v
= -a·v / (s·(s+a))
Skriv et svar til: Differention
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
