Matematik

Trekantsberegninger

15. juni 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der sidder inde med gamle noter til nedenstående?:

 

Endvidere skal du give et bevis for formel til beregning af areal i vilkårlige trekanter og bevis for sinusrelationerne, samt omtale trekantstilfældene for vilkårlige trekanter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2013 af RRK (Slettet)

Står der ikke et bevis i din lærebog? - jeg kan godt hjælpe dig med at forstå det, hvis det er det der er problemet.. :)


Svar #2
15. juni 2013 af STX2010 (Slettet)

Jo der er en masse forskellige beviser for alt mulig, men jeg tror også problemet ligger i at jeg ikke forstår selve opgaven.. Hvilket bevis jeg skal bruge i den her sammenhæng?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2013 af RRK (Slettet)

Okay, du skal bevise formlen: T = a·b·sin(C) - det er trekantsareal og sinusrelationerne:

sin(A)     sin(B)     sin(C)
-------  =  -------  = -------
    a           b             c


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:5_trekantstilfælde.doc

Skriv et svar til: Trekantsberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.