Fysik

Bevægelsesligninger

16. juni 2013 af TheInvestor (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen.

Jeg læser til eksamen og er i tvivl om et spørgsmål. Jeg skal komme ind på bevægelsesligninger for position og hastighed for et frit fald med konstant tyngdekraft. Er der så her tale om newtons love eller noget andet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af Singlefyren (Slettet)

Generelt: a = v ' = s ''

dvs... for frit fald...

a = g

v = ∫ a = g * t

s = ∫ v  = 1/2 * g * t2


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2013 af peter lind

Det er Newtons anden lov samt  faldstrækning og faldhastighed som funktion af tid samt energibevarelse


Skriv et svar til: Bevægelsesligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.