Matematik

Matematik - gennemsnit

16. juni 2013 af skole3456 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Her er opgaven håber i kan hjælpe ;)

I en klasse med 20 elever ser de i alt 30 timers fjernsyn på en dag
11 af eleverne ser fjernsyn i 2 timer på en dag. Hvor mange timers og minutters fjernsyn ser de andre (gennemsnit)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af jokkeph (Slettet)

11*2=22

30-22=8

resten af eleverne =9

så må de sidste 9 elever se 8 timers fjernsyn tilsammen så 8/9=0.88 timer

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2013 af peter lind

Find hvor mange timer ialt de 11 elever ser fjersyn.

Træk dette tal fra de 30 timer som klassen ser ialt

divider resultatet mad antallet af de andre elever


Svar #3
16. juni 2013 af skole3456 (Slettet)

Tak jeg elsker seriøst studieportalen ;)

Svar #4
16. juni 2013 af skole3456 (Slettet)

Hvor mange timer og minutter er 0,88 timer?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2013 af jokkeph (Slettet)

60 minutter * 0.88%=52,8 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. juni 2013 af SuneChr

Opstil en ligning, hvor x er det antal timer, hver af de resterende 9 elever ser pr. dag.

11·2 timer  +  9·x timer  =  30 timer

8/9 time = 53 min 20 sek.


Skriv et svar til: Matematik - gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.