Matematik

Bevis for ax^2+bx+c=0 (diskriminant)

18. juni 2013 af nikolajkp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder og forbereder mundtlig mat A eksamen og er kommet til det her punkt i emnet "Andengradsfunktionen", hvor jeg desværre er gået lidt i stå :'(

"Udled beviset for: ax^2+bx+c=0 efter diskriminantmetoden". Er der nogen der kan hjælpe mig igang?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2013 af PeterValberg

se denne tråd [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. juni 2013 af nikolajkp (Slettet)

#1


se denne tråd [ LINK ]

 

Stærkt Peter! Har dog ikke fundet løsningen herinde, men ellers et udmærket bud fra din side af.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2013 af mathon

se


Skriv et svar til: Bevis for ax^2+bx+c=0 (diskriminant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.