Matematik

hvad er 5*6?

19. juni 2013 af hiil (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogen, der ved hvad 5*6 er? ??????? Jeg har ikke mulighed for lommeregner lige nu, og mit hoved er helt væk,,


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du kalder niveauet for "Videregående", du sidder ved en computer, der har indbygget lommeregner, google's søgefelt er en indbygget lommeregner man blot kan taste det ind i. Ja, du har vist ret i, at hovedet er helt væk.

Endelig er der metoderne fra de små klasser

5·6 = 5+5 + 5+5 + 5+5


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2013 af chpe04 (Slettet)

men du har adgang til internet. mon ikke du skulle kunne finde en lommeregner der, ellers må du bruge fingerne til det simple regnestykke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2013 af Stats

5*6= ?

10 * 6 = 60

(10*6) / 2 = 5*6 = 30

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Måske er fingrene osse helt væk . . .


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Søde, du har 5  6 gange

5+5+5+5+5+5=30


Skriv et svar til: hvad er 5*6?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.