Generelt

Karakter beregning

21. juni 2013 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

Jeg er ikke sikker på jeg forstår karakter beregning. Her er et eksempel med de samme karakterer, med to forskellige måder at beregne. Det er i samme fag og der er års karakterne 02 og 4 og der til eksamen i kun mundtligt gives 00

(alle karakterer)/antallet= snit

eller

((årskarakterer)/antallet) + (eksamenskarakterer/antallet))/2 = snit

derved

(2+4+0)/3=2

eller

((2+4/2) +(0/1))/2 = 1,5

hvilken er den rigtige måde?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er den første beregningsmåde, der er korrekt.


Skriv et svar til: Karakter beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.