Studievalg og videregående studie

Ikke bestået fagene

21. juni 2013 af sarahh0 (Slettet)

Hej 

Jeg vil spørg om det fag som man har ikke bestået i, lægges med i gennemsnitet?

Altå  fx hvis man har 10 fag, bestået 8 og dumpet i 2.

dvs alle karaktere skal lægges sammen og divivdere med 10 ?

eller 8?

På forhånd tak

 

Sarah

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hele eksamensgennemsnittet beregnes som det vægtede gennemsnit af alle de afgivne karakterer, såvel afsluttende årskarakterer som eksamenskarakterer. Vægtene bestemmes af fagenes niveauer. Det er således muligt at dumpe i et enkelt fag og alligevel bestå den samlede eksamen.


Svar #2
21. juni 2013 af sarahh0 (Slettet)

Vægtene gælder også for hf?

F.eks

Hvis man får

historie B 4 * 1,5 =6

Samfundsfag B 4*1,5= 6

Fysik B 4*1,5= 6

Kemi C 7*1

 

vægtene =5,5 

samleds karakterene = 25

25/5,5= 4,5

Passe det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Ikke bestået fagene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.