Fysik

stefunktion for en bevægelse

22. juni 2013 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan er man kommet frem til sted funktionen s(t) for en bevægelse med konstant hastighed?

Altså hvordan er beviset udtrykket nedenunder

s=s0+v0*t


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2013 af peter lind

Det følger af definitionen på hastighed v= ds/dt


Svar #2
22. juni 2013 af Maksilkemi (Slettet)

Kan du forklare det til en ikke så god fysik elev?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. juni 2013 af mathon

Når farten vo er konstant
er
                               Δs = vo • t

                               s - so = vo • t

                               s = vo • t + so
                                       


Skriv et svar til: stefunktion for en bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.