Matematik

Regneregler

23. juni 2013 af 3bt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilke regneregler er anvendt her:

2x(e-ln(x^2+e))  =   2x(eln(x^2+e)-1) = 2x(ln(x2+e)-1

Kan hverken gennemskue det første eller det andet


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2013 af DelFerro (Slettet)

Er du sikker på du har skrevet det rigtigt op?

ln(em) = m


Svar #2
23. juni 2013 af 3bt (Slettet)

Ja hundrede procent :)

Men tror det har noget med eln at gøre


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Der er noget galt med udregningerne. De passer ikke. Du kan f.eks. se, at i sidste udtryk mangler der en afslutningsparents.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. juni 2013 af DelFerro (Slettet)

#2

eln(m) = m

2x(e-ln(x^2+e)) = 2x(e-1eln(x^2+e)) = 2x(e-1(x2+e)).


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

2x(e-ln(x^2+e))  = 2x / eln(x^2+e) = 2x/(x2+e)

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Det er rigtigt, at det harnoget at gøre med eln.

1. a-b = 1/ab.

2. eln(a) = a.

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. juni 2013 af DelFerro (Slettet)

Den korrekte version er i #5 frem for i #4.


Skriv et svar til: Regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.