Matematik

Ret linje

04. juli 2013 af 123434 (Slettet)

En ret linje har koordinaterne(1,5) (2,3) og (3,1)

Her kunne man finde en forskrift.

a=(1-5)/(3-1)=-4/2=-2

5=-2*1+b

5=-2+b

y=-2x+7

Er dette korrekt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juli 2013 af Eksperimentalfysikeren

Ja

 


Svar #2
04. juli 2013 af 123434 (Slettet)

Tak, forsæt god aften. 


Skriv et svar til: Ret linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.