Matematik

Reducering (x^4)^2

16. juli 2013 af Andygator (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj, bare et hurtig reduktions spørgsmål

Hvordan reduceres? 

(x^4)^2

og hvad bliver resultatet mvh. Anders


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juli 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregnereglen

(an)m = anm

Derfor er

(x4)2 = x4·2 = ...

Eller

(x4)2 = x4 · x4 = x·x·x·x · x·x·x·x = ...


Skriv et svar til: Reducering (x^4)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.