Fysik

Opgave i fysik

13. august 2013 af Susanna4578 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som kan hjælpe mig med denne opgave??

 

Relativitetsteori

To biler kører hen ad en vej. Bil A kører ed hastigheden 50 km/h, og bil B kører med 60 km/h. da de er på linie bremser begge biler med en acceleration på -2,8 m/s^2

Hvor lang tid tager nedbremsningen af bil A?

Hvad er bil B's hastighed, når bil A holder stille?

Hvor langt kører de to biler under nedbremsningen ? 

 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2013 af peter lind

Hvis du sætter s=0 når nedbremsningen starter kan du bruge

v = v0-a*t

s = v0*t-½a*t2'

Brug først den første formel til at finde tiden


Skriv et svar til: Opgave i fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.